Přeskočit na obsah

Náš provoz

    “Na počátku jsme chtěli nabídnout zákazníkům zdravější potravinu v podobě tofu. Doba ale rychle pokročila. Dnes tak vyrábíme ročně již více než 300 tun rostlinných produktů ze sóji a dalších luštěnin a vyvážíme je do 14 zemí světa.“,

    Marek Petráček a Petr Böhm, jednatelé společnosti
    Tofu a další zdravé produkty vyrábíme od roku 1993

    Před více než 30 lety postavili zakladatelé naší společnosti, otec a syn, výrobnu tofu, protože chtěli lidem nabídnout zdravější potravinu. K japonské tradici se ale přidala po čase česká tvořivost a firma byla dále budována s myšlenkou přinést zákazníkům tofu v lahodných produktech s nutričně zajímavými hodnotami. Postupně tak vznikly značky jako Pâtifu, Vegi Steak nebo VETO.

    Propracované receptury a kvalita jsou pro nás zásadní

    Našim zákazníkům nabízíme především produktové řady prémiových tofu paštik Pâtifu, výrobků VETO s maximálně přirozeným složením a šťavnatých plátků, karbanátků i svačinek Vegi Steak. Receptury neobsahují GMO suroviny, glutamáty, umělá aromata ani konzervanty a další chemické přísady, které na talíř nepatří.

    Sóju nakupujeme se zárukou kvality a čistoty od evropského pěstitele. I všechny ostatní suroviny pro výrobu produktů odebíráme od léty prověřených dodavatelů. Vždy procházejí přísnou kontrolou kvality a používáme je v co nejpřirozenějším stavu, aby zůstaly zachovány jejich nutriční benefity. Výsledné produkty jsou tedy zajímavé nejen pro vegany a vegetariány, ale také pro každého, kdo se zajímá o zdravý životní styl.

    Díky investicím do výrobních technologií dokážeme udržovat efektivitu a kvalitu vstupních surovin i hotových výrobků. Naše procesy vyhovují nárokům IFS. Dodržujeme standardy systému HACCP. Provoz je navíc certifikován pro výrobu BIO-potravin.

    Produkty dodáváme do více než 400 prodejen zdravé výživy i do mezinárodních řetězců

    Mezi naše zákazníky patří kromě prodejen zdravé výživy například DM drogerie, Globus, Tesco, Makro, Billa, Albert, JIP, Rossmann, Rohlik.cz a mnoho dalších odběratelů.

    Výrobky také dodáváme do 14 zemí z celého světa. Kromě těch evropských jsou to například Seyschely, Honkong či Nový Zéland.

    Více o možnostech spolupráce najdete ZDE.